Back Back Nieuws

Balance of Power tijdens relatiedag Sevan

11 juli 2007
Met het programma Balance of Power werden in totaal vijfenzestig relaties van organisatiebureau Sevan uitgedaagd om een race met Land Rovers, mega-tractoren en rib-boten te ondergaan. Op de Sevan relatiedag werd afgelopen maandag en dinsdag flink door de modder gereden en over het water geraasd.

BOP, oftewel Balance of Power is een programma vol PK’s, kracht en snelheid. Land Rovers, mega-tractoren en rib-boten spelen in dit evenement de hoofdrol. De Land Rover bedwingen terwijl de profielbanden vollopen met vette klei. De steile helling op zonder dat de Land Rover begint te spinnen en te graven.

Na dit spektakel moeten de deelnemers de metershoge Case Magnum-tractor te temmen. Het twaalf ton zware beest ploegt door de diepste kleigeul en wroet zich moeiteloos een weg naar boven. Mits de stuurmanskunsten gebruikt wordt.

En dan is er nog een boottrip. De rib-boot is van het kaliber ruwe bolster blanke pit: een 4x4 met 700 pk die met 80 km/u over de golven raast en stuitert. Soms komt de boot even los en lijk hij wel te vliegen. Het evenement wordt afgesloten met een barbecue bij de blokhut aan de jachthaven van het pittoreske dorpje Alem. In de BOP krijgen deelnemers de kans om de zwaarste machines te temmen en te heersen over kracht en snelheid.


Foto's: Contance Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!