Backstage tour Libelle ZomerweekBackstage tour Libelle Zomerweek
Back Back Nieuws

Backstage tour Libelle Zomerweek

16 mei 2022

Op de 25e editie van de Libelle Zomerweek op 24 mei nodigen High Profile Events en EventSummit jou uit voor een Backstage tour in Expo Haarlemmermeer. Libelle begon in 1977 als eerste magazine met een festival voor haar lezers. De huidige hoofdredactrice Hilmar Mulder en organisator Maaike Rietbergen nemen je mee in de wereld van dit niet meer weg te denken evenement.

De Libelle zomerweek is dit jaar van 19 tot 25 mei. Het is ook niet zomaar het grootste buitenevenement van Nederland, want met meer dan 400 stands, 15.000 (!) workshops en tientallen optredens valt er voor de ongeveer 80.000 vrouwen meer dan genoeg te beleven. Hier kan je je inschrijven voor de workshops.

Wie bekend is met de Libelle Zomerweek is het Almeerderstrand gewend, maar dit jaar verhuist Libelle Zomerweek naar Expo Haarlemmermeer. Het terrein van 45.000 vierkante meter heeft een perfecte mix tussen mooie binnenruimtes en een prachtig groen buitenterrein.

Programma:

Op 24 mei om 11:00 zullen de gasten met koffie & thee worden ontvangen. Om 11:30 starten ze met het plenair programma. 11:40 vertellen ze het verhaal achter Expo Haarlemmermeer, en tien minuten later zijn Libelle hoofdredactrice Hilmar Mulder en organisator Maaike Rietbergen aan het woord. Om 12:25 sluit Arjen Lemsta het programma af die om 12:30 wordt vervolgd door de lunch. Na de lunch is er de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de backstage tour.

 

Voor meer informatie en tickets klik hier

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!