Axivate Horeca Group breidt uitAxivate Horeca Group breidt uit
Back Back Nieuws

Axivate Horeca Group breidt uit

04 februari 2019

De Axivate Horeca Group van Bas Rasker heeft sinds 16 januari 2019 de exploitatie van de unieke horecalocatie Café-Restaurant de Roskam aan het Plein 25 in Houten in handen. De Roskam behoudt dezelfde hoogwaardige horecafunctie, met vergader-, feest- en borrelruimtes, private dining, een restaurant, Grand-café en terras uitkijkend over het plein van het Oude Dorp.

De succesvolle onderneming Axivate Horeca Group beheert een grote diversiteit aan horecabedrijven, momenteel voornamelijk in regio Utrecht maar met de ambitie binnen de Randstad verder uit te breiden. Door het ontwikkelen van eigen horecaconcepten en een actief acquisitiebeleid is Axivate Horeca Group de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Nederlandse horeca.

Groeistrategie

Axivate Horeca Group is o.a. verbonden aan PK bar & kitchen (Bilthoven en Utrecht), Stadskasteel Oudaen, Eve Tilburg en sinds afgelopen zomer eveneens aan vijf zaken in de Drieharingstraat in Utrecht (De Markt, Mr FINCH, Vintage, De Kleine Parade en Raak!). De bijzondere locaties en uitstraling zijn karakteristiek voor de horecabedrijven van Axivate.

De overname past binnen de groeistrategie van de Axivate Horeca Group, die haar positie verder wil uitbouwen. 'We zijn verheugd de Roskam vanaf nu te exploiteren. De uitgebreide horecafunctie en de grote mate van gastvrijheid van de Roskam sluiten perfect aan bij Axivate Horeca Group,' aldus Bas Rasker. Voormalig eigenaar Lennard Ossendrijver blijft komende tijd nauw betrokken bij de bedrijfsvoering van de Roskam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!