Awakenings Summer Festival keert terug naar Hilvarenbeek Awakenings Summer Festival keert terug naar Hilvarenbeek
Back Back Nieuws

Awakenings Summer Festival keert terug naar Hilvarenbeek

03 februari 2023

Met optredens van Amelie Lens, Adam Beyer, Ben Böhmer, Tale of Us, Reinier Zonneveld en andere van ‘s werelds grootste techno artiesten belooft de 3-daagse techno weekender, dat van 7 tot 9 juli plaatsvindt in Hilvarenbeek, een hoogtepunt van het festivalseizoen te worden. Awakenings Summer Festival keert van 7 tot en met 9 juli terug met een driedaags festival en kondigt officieel de indrukwekkende line-up aan. Ook dit jaar brengt Awakenings fans vanuit de hele wereld samen met sounds uit het hele technospectrum. 

Onvergetelijk techno weekender

Na een succesvolle eerste editie in Hilvarenbeek in 2022, neemt Awakenings Summer Festival in juli opnieuw een van de mooiste terreinen van Nederland over om een onvergetelijke techno weekender te organiseren. Met een verfrissend meer om in te zwemmen, bossen om in te verdwalen en een selectie van licht- en kunstinstallaties worden bezoekers van een ongeëvenaarde ervaring voorzien. Meer dan 100.000 techno fans van over de hele wereld reizen deze zomer af naar Awakenings om overdag en in de avond tot net na middernacht te dansen bij de negen betoverende podia. De campingbezoekers die er geen genoeg van kunnen krijgen, kunnen ‘s nachts tot in de vroege uurtjes doorgaan bij de afterparty op de camping.

Meer dan 110 artiesten

Echte fans van Awakenings hebben de eerste namen van de line-up afgelopen weekender al kunnen spotten tijdens de Awakenings show in Eindhoven. In totaal reizen meer dan 110 artiesten af naar Awakenings om bezoekers te trakteren op een echte techno weekender. Het festival staat bekend om het volledig ontleden van het technogenre, om zo ook nieuw talent en nieuwe stijlen een podium te bieden. Zo worden ook opkomende talenten zoals DJ & producer AMÉMÉ, Indira Paganotto, de flamboyante Patrick Mason en Spekki Webu toegevoegd. Met de topartiesten die deze zomer hun opwachting maken tijdens de tweede editie van Awakenings Summer Festival, bewijst de organisatie opnieuw één van de populairste techno festivals ter wereld te zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!