Back Back Nieuws

Avint gaat met interactief stemsysteem naar het buitenland

03 mei 2016
Het interactieve stemsysteem Avint werd de afgelopen periode op enkele evenementen van de Europese Unie in Nederland ingezet en dat is over de grens niet onopgemerkt gebleven. Daarom heeft Avint besloten om het stemsysteem en de website beschikbaar te maken in het Engels, Duits en Frans.

Internationale ontwikkelingen
In Nederland werd Avint gebruikt tijdens evenementen zoals een bijeenkomst van de Europese milieu en transportministers en de Global Conference on Cyberspace. Hierdoor ontstond er meer bekendheid in de rest van Europa. Vanuit Duitsland, België en Frankrijk kwamen meerdere aanvragen binnen. Vanwege deze internationale ontwikkelingen heeft Avint de website en het stemsysteem in verschillende talen beschikbaar gemaakt.

Wat is Avint eigenlijk?
Avint is een stemsysteem waarbij meer interactie kan worden gecreëerd tijdens een presentatie. De presentator kan door middel van Avint vragen aan het publiek stellen en zij kunnen door middel van hun eigen smartphone reageren. De resultaten kunnen daarna direct op een scherm vertoond worden. Hierdoor ontstaat er meer interactie en geeft Avint meer kwaliteit aan een bijeenkomst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!