Back Back Nieuws

AVEX wordt partner van Global Presence Alliance voor Benelux

09 februari 2016
AVEX audiovisueel systeem integrator en dienstverlener is voor de Benelux toegetreden als partner en exclusief lid tot de Global Presence Alliance. Dit is een selecte groep leveranciers met audiovisuele, videoconferentie en managed service oplossingen wereldwijd. Met het toetreden tot deze Alliance kan AVEX zich effectiever inzetten voor haar klanten in het buitenland.

Vandaag de dag vindt er een expansie plaats van ondernemingen die zich vestigen in het bui-tenland of daar al gevestigd zijn. Vaak zoekt men ter plaatste naar een goede audiovisuele leverancier die voldoet aan de kwaliteit die de klant vraagt. Door het toetreden tot de Global Presence Alliance kan AVEX voor haar klanten deze kwaliteit waarborgen en haar klanten in het buitenland beter bedienen.

Onder de indruk
De Global Presence Alliance, Board President Byron Tarry van Sharp’s AV (Canada) zegt: ‘Vanaf het begin was de GPA onder de indruk van de richtlijnen van AVEX. Van hun betrokkenheid voor Managed Services, hun bestaande lijst van multinationale opdrachtgevers, tot aan de be-nadering van het selectieproces door het management team. Zij waren overduidelijk de beste in de regio en wij zijn verheugd AVEX te verwelkomen in de GPA familie’.

Tijd en kosten
René Schaddelee, Directeur bij AVEX: ‘Door het toetreden tot de Alliance kunnen wij onze op-drachtgevers met vestigingen in het buitenland beter bedienen door het inschakelen van een betrouwbare GPA partner op nagenoeg elke buitenlandse locatie. Andersom geldt dat wij een gekende partner zijn voor multinationals met vestigingen in de Benelux regio. Men hoeft vanuit het buitenland niet meer op zoek naar een professionele audiovisuele partij voor de Benelux, maar komt via onze GPA partners bij AVEX terecht. Dat scheelt een hoop tijd en kosten.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!