AVEX sluit 4-jarig exclusief contract met Europese CommissieAVEX sluit 4-jarig exclusief contract met Europese Commissie
Back Back Nieuws

AVEX sluit 4-jarig exclusief contract met Europese Commissie

02 maart 2022

Met het winnen van een Europese aanbesteding is AVEX de komende 4 jaar één van de twee exclusieve leveranciers van de Europese Commissie. Samen met hun Franse GPA-partner Videlio wordt AVEX de trotse audiovisuele aanbieder van evenementenfaciliteiten voor diverse EU-summits en EU-evenementen.

Dit interinstitutionele contract betreft alle online – hybride en live-evenementen die zullen worden georganiseerd door de Europese Commissie en al haar aangesloten organisaties in heel Europa. AVEX levert hierbij niet alleen de standaard en essentiële congrestechnologie (zoals audio ondersteuning, tolkapparatuur en discussie- en conferentieoplossingen), maar ondersteunt ook de online en hybride evenementen en conferenties. Daarnaast integreren we Augmented en Virtual Reality bij unieke events en introduceren we nieuwe manieren van communicatie tijdens de online, live én hybride evenementen.

Het AVEX-team zal de Europese Commissie ondersteunen vanuit de vestiging in Brussel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!