AVEX en Holiday on Ice gaan meerjarige samenwerking aanAVEX en Holiday on Ice gaan meerjarige samenwerking aan
Back Back Nieuws

AVEX en Holiday on Ice gaan meerjarige samenwerking aan

26 november 2021

In Duitsland vond op 17 november wereldpremière plaats van de nieuwe show van HOLIDAY ON ICE: A NEW DAY. AVEX is bij deze tournee betrokken voor het bijzondere LED-decor en laserprojectie en verzorgt op 23 locaties door heel Duitsland onder meer de levering, installatie én de aansturing voor de content. Het resultaat is een adembenemend samenspel tussen de moderne technologie, indrukwekkende content én de ongelofelijke presentaties van de artiesten op het ijs.

Met de inzet van state of the art apparatuur draagt AVEX bij aan een schilderachtige enscenering die zorgt voor uniek multidimensionaal live entertainment. Wat met de inzet van techniek niet alleen plaats vindt op en boven het ijsoppervlak, maar ook eromheen. Door de bijzondere lichteffecten, die de onmiskenbare signatuur van de nieuwe creatief directeur Francisco Negrin dragen, versmelten de kunstenaars met de innovatieve decors en de fantasierijke en prachtige kostuums tot één levend 'Gesamtkunstwerk'.

Spectaculaire show 

'We zijn er eigenlijk al eerder in geslaagd om alles te overtreffen en hebben een show van superlatieven gecreëerd met A NEW DAY', zegt HOLIDAY ON ICE-producent en CEO Peter O'Keeffe trots.

Marjolein Koens-Schaddelee, Manager Event Facilities van AVEX, was samen met AVEX collega’s René Doeser (account manager) en Arjen Pels (technical project manager), aanwezig bij de wereldpremière: 'Wij zijn trots dat we een bijdrage mogen leveren aan deze tournee van HOLIDAY ON ICE. De intensieve samenwerking tussen ons team en het technisch team van de productie heeft geresulteerd in een spectaculaire show die je gezien moet hebben. Ik kan niet wachten tot de tournee ook naar Nederland komt!'

AVEX heeft een meerjarig contact getekend met HOLIDAY ON ICE voor de tour door Europa. Van november tot april toert het nieuwe programma in totaal 140 keer door 23 locaties in heel Duitsland. Daarna na het zal de show meerdere Europese landen aandoen, waaronder Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!