Back Back Nieuws

AVEQ en Optoma verantwoordelijk voor installatie Theater Madurodam

02 augustus 2016
Madurodam heeft op 15 juli jl. de 100ste geboortedag van haar naamgever uitgebreid gevierd. Op deze feestelijke bijeenkomst waren honderden genodigden aanwezig, die allemaal het verhaal van de moedige oorlogsheld George Maduro en naamgever van Madurodam konden zien in een nieuw gebouwd theater in het park.

Curved blend
Optoma-dealer AVEQ Show, theatre & congress facilities uit Den Haag verzorgde de volledige installatie van maar liefst 5 Optoma ZU650's. Deze onderhoudsvrije LASER projectoren met ieder 6.000 lumen, samen met de Optoma Chameleon GB-200 processor, maken een prachtige curved blend van 20 meter.

Short-throw lenzen
'Gezien de hoogte en minimale afstand in het nieuwe theater is er gebruik gemaakt van short-throw lenzen,' aldus Sam van der Harst, Account Manager bij AVEQ. En omdat de projectoren dagelijks gebruikt worden, was het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare projector die zeer onderhoudsvriendelijk is. Vanwege de nieuwe LASER techniek, in combinatie met de helderheid en betrouwbaarheid, was het voor Madurodam een logische keuze om in Optoma projectoren te investeren,' aldus Werner ten Bosch, projectleider bij Madurodam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!