Back Back Nieuws

Aventiq ziet Dinner in Motion groeien

16 maart 2016
Aventiq is tevreden met haar nieuwe productie genaamd Dinner in Motion. Bij Dinner in Motion dineren 30 personen in een omgeving gevuld met beeldprojectie, waardoor de bezoeker wordt meegenomen op een culinaire wereldreis. In februari en maart is dit nieuwe dinerconcept als pop-up restaurant uitgevoerd om te kijken wat Nederland hiervan vindt. Tot nu toe is er uit verschillende hoeken voornamelijk positieve feedback ontvangen. Daarbij heeft Aventiq nieuwe perspectieven gevonden om het concept een goed vervolg te kunnen geven.

Kunstzinnig dineren
Dinner in Motion is een idee van Bram van der Vorst. Normaal gesproken ontwikkelt hij met zijn bedrijf Aventiq onder andere enorme beeldprojecties voor corporate events. Dit wil hij toegankelijk maken voor iedereen. Daaruit is het idee om deze kunst te combineren met dineren ontstaan. Door 30 personen plaats te laten nemen aan een lange tafel en te omgeven door een wereld van beeldprojectie laat hij iedereen versteld staan. Bezoekers zien het ene na het andere indrukwekkende beeld voorbijkomen, zowel op de wanden als op de tafel zelf.

Dinner in Motion is op zaterdag geopend voor consumenten en de rest van de dagen exclusief te reserveren. Veel bezoekers hebben al kennis gemaakt met het nieuwe concept en gaven positieve reacties: 'Ik was er echt van onder de indruk.' 'Op een gegeven moment zwom er zelfs een vis over mijn bord, geweldig!' 'Waarom gaan jullie dit niet in meer plaatsen in Nederland doen?', aldus de enthousiaste gasten. Aventiq is zelf dan ook zeer tevreden met het verloop. 

Toekomstperspectief
Mede door alle positieve reacties heeft Aventiq meer inzicht gekregen over de perspectieven die Dinner in Motion te bieden heeft. Zo wordt er geregeld geïnformeerd naar de mogelijkheden van Dinner in Motion op een andere locatie en blijkt het erg geschikt voor bijvoorbeeld exposities. Restauranthouders zijn ook onder de indruk. Ze lieten weten al een tijd met een soortgelijk idee te lopen, maar ze wisten niet hoe ze het tot uitvoering konden brengen. Dinner in Motion heeft dit laten zien.

Met alle ontvangen feedback is Aventiq zich nu aan het oriënteren. Wat zijn de beste mogelijkheden om verder te gaan? Kan het pop-up restaurant op andere plaatsen worden neergezet of wellicht een tour gaan maken door grote steden. Dit zijn opties die Aventiq aan het overwegen is. Het enige wat zeker is, is dat Aventiq trots is op het ontwikkelde concept en dat we ongetwijfeld nog van Dinner in Motion gaan horen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!