Back Back Nieuws

Aventiq nieuw Preferred Bureau van Genootschap voor Eventmanagers

19 januari 2015
Aventiq behoort vanaf 1 januari dit jaar tot één van de zeven Preferred Bureaus van het Genootschap voor Eventmanagers. ‘Een mijlpaal waar we enorm trots op zijn. De titel Preferred Bureau word je namelijk niet zomaar toegekend, hier ging een strenge selectieprocedure aan vooraf. Ook al is Preferred Bureau geen officieel keurmerk, voor ons voelt het wel zo’, aldus Bram van der Vorst, mede-eigenaar van Aventiq.

Kwaliteit en innovatie
Preferred bureaus zijn kwalitatief hoogstaande eventbureaus die verantwoordelijk zijn voor de creatie en organisatie van corporate evenementen. Het predicaat Preferred Bureau houdt in dat men de doelstellingen van het Genootschap positief ondersteunt en op verzoek de leden adviseert. Hier staat tegenover dat de Preferred bureaus duidelijk zichtbaar zijn voor de Genootschapsleden. Daarnaast ontvangt men op geregelde  tijden uitnodigingen voor bijeenkomsten van het Genootschap en organiseren de Preferred Bureaus de jaarlijkse Sumercourses voor de leden.

Leon Kruitwagen: ‘Voor het Genootschap staat kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel.  Onze taak is het op succesvolle wijze de leden te inspireren en met actuele informatie hen in de uitoefening van hun vak te ondersteunen. Indien een bureau zich aandient met de vraag of ze Preferred Bureau mogen worden, moeten zij aantonen dat zij toegevoegde waarde bieden voor het Genootschap.’

Inhoudelijk
‘Dat Aventiq vaste eventpartner is bij een aantal van onze leden was natuurlijk al positief. Maar als nieuw Preferred Bureau moet je natuurlijk wel onderscheidend zijn ten opzichte van de andere bureaus die al partner zijn. Wat Aventiq uniek maakt is dat zij gespecialiseerd zijn in inhoudelijke events gekoppeld aan een grote know-how op het gebied van AV-technologie. Zo kunnen ze bijvoorbeeld inhoudelijke boodschappen door middel van grootbeeld- en panoramaprojecties op uitstekende wijze  communiceren. Ze zijn innovatief en laten zintuigen prikkelen. Zo’n bureau willen wij er graag bij hebben,’ sluit Leon Kruitwagen af.

Zowel Aventiq als het Genootschap  zien uit naar een langdurige vruchtbare samenwerking. Ook heeft Aventiq al een toezegging gedaan om invulling te geven aan een interessante Summercourse.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!