Back Back Nieuws

Aventiq maakt videomapping toegankelijk voor iedereen

19 april 2016
Videomapping heeft in Nederland nog steeds een duur en kunstzinnig imago. Bovendien zijn er nog weinig aanbieders op de markt voor videomapping. Al deze ingrediënten bij elkaar zijn dan waarschijnlijk ook de reden waarom de zakelijke markt er nog steeds weinig gebruik van maakt. Doodzonde, volgens Aventiq, want het zou de zakenwereld een stuk meer kleur kunnen geven. Met videomapping zijn tal van toepassingen te bedenken die je bedrijf, product of event echt een boost geven.

Toepassingen
Google je ‘videomapping’, dan kom je niet veel verder dan inderdaad die paar mooie filmpjes, of websites van bedrijven die slechts een onderdeel van videomapping kunnen leveren; de techniek, of de videoproductie. Bij Aventiq vonden ze dat hier een oplossing voor moest komen, zodat ook bedrijven makkelijker én goedkoper deze techniek kunnen toepassen voor diverse doeleinden. Want zo is videomapping niet alleen in te zetten op gebouwen in het donker, maar ook binnen op presentatieschermen, beelden of objecten. Deze vormen kunnen door de juiste projectie en videocontent spectaculaire beelden opleveren, 2- of 3D.

Ook zijn er tal van toepassingen te bedenken met videomapping, waar de meeste mensen niet van op de hoogte zijn. Wat dacht je van openingen, aankondigingen, advertorials, jubilea, congressen, dance events, product introducties of gewoon presentaties…om maar eens wat te noemen. Aventiq heeft van de diverse varianten duidelijke productvormen gemaakt inclusief de techniek en videocontent en dat met een scherpe vanaf prijs.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!