Back Back Nieuws

AVC Support officieel dealer van RealD 3D

20 november 2014
AVC Support is sinds deze maand officieel dealer van het Amerikaanse RealD 3D dat gespecialiseerd is in 3D projectie voor bioscopen, theater en homecinema. Alle producten die voor 3D projectie noodzakelijk zijn kan AVC Support nu leveren en installeren.

3D projectie is een ingewikkelde techniek waarvoor specialisatie en ervaring noodzakelijk is. De combinatie van de juiste apparatuur zoals beamer, non-depolarising projectiescherm, player, randapparatuur en brillen moet voor het gewenste 3D resultaat zorgen. Om het verhaal nog ingewikkelder te maken, er zijn ook nog eens verschillende 3D projectietechnieken, zoals actieve- en passieve- projectie. Dankzij de opgebouwde ervaring weten de technici van AVC Support welke techniek voor welke toepassing het beste geschikt is. Als een bioscoop, theater of bedrijf, een 3D projectie wil aanschaffen, dan zal een ervaren technicus en productmanager de zaallocatie bezichtigen om daarna een maatwerk advies en offerte te kunnen verzorgen. Maar ook een particulier kan voor een homecinema thuisbioscoop een goed aankoopadvies krijgen.

Hoogvliet
Recentelijk heeft AVC Support een 3D filmprojectie verzorgd voor supermarktketen Hoogvliet. Een nieuwe winkel en inrichtingformule werd in 3D aan alle medewerkers vertoond. De blokjes kaas en tappas vlogen letterlijk de zaal in.

Event oplossingen
Het Amerikaanse merk RealD 3D kennen we in Nederland vooral uit de bioscopen. De brillen die de bioscoopbezoeker op de neus krijgt dragen overwegend de merknaam RealD 3D. De projectie- techniek die daar toegepast wordt is passieve 3D projectie. Met deze techniek heeft AVC Support ook een aantal oplossingen voor verhuur t.b.v. events, filmfestivals, etc.

AVC Support  is specialist in audiovisuele presentatie apparatuur. Als sinds 1984 verzorgd het bedrijf professioneel beeld, geluid, event- en podiumtechniek voor bedrijven, overheid, onderwijs, organisaties en verenigingen door heel Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!