Back Back Nieuws

AVC Support levert audiovisuele apparatuur aan De Hesselerhof

22 december 2014
In het multifunctioneel ontmoetingscentrum De Hesselerhof in Oosterhesselen heeft vorige week officieel de oplevering plaats gevonden van alle professionele beeld- en geluidsapparatuur. Het bestuur van De Hesselerhof heeft zwaar ingezet op professionele apparatuur van AVC Support om de komende jaren betrouwbaar en duurzaam de gebruikers van het centrum te voorzien van alle gemakken.

Beeld
In de grote zaal is een groot electrisch rolscherm van maar liefst 4 meter breed voor projectie geïnstalleerd. Aan het plafond van de zaal hangt daarvoor een professionele full HD beamer met ruim 4K lichtsterkte. Deze kan met HDMI aan een laptop of DVD speler gekoppeld worden.

Geluid
Voor het geluid zijn in de gehele zaal rondom speakers aan de wanden geplaatst voor spraak en presentatie, met aan de voorzijde een grote subwoofer voor extra diepgang tijdens muziek en film. Er is de beschikking over maar liefst vier draadloze handmicrofoons en een professionele draadloze headset microfoon voor de doorgewinterde spreker. De sprekers kunnen ook beschikken over een draadloze presenter. Alle apparatuur en versterkers zijn in een professioneel 19” montagerack ingebouwd dat weggereden kan worden als deze niet nodig is.

Vergaderen
De twee vergaderzalen zijn voorzien van een grote verrijdbaar full HD 50” flatscreen waarop geheel draadloos via HDMI een laptop aangesloten kan worden. Daarnaast is ook een traditionele flipover beschikbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!