Back Back Nieuws

AV Brothers en TVKAR.nl gaan samenwerken

22 april 2016
Twee grote spelers uit de regio Amersfoort in de audiovisuele branche zijn een partnership aangegaan. Na een aantal succesvolle pilots hebben zij deze week een overeenkomst getekend waarin de onderlinge leveranciersband is bekrachtigd. Beide bedrijven versterken elkaar in hun onderlinge disciplines.

LED-schermen
TVKAR.nl, onderdeel van Van Deuveren Traffic uit Hoevelaken, verhuurt al ruim 10 jaar mobiele outdoor LED-schermen in binnen- en buitenland. Met name in Nederland maar ook in het buitenland. Dit jaar is er fors geïnvesteerd in de nieuwste technologie en verruiming van het aanbod. De vloot is uitgebreid met 20m² en 60m² mobiele LED-schermen. U komt TVKAR.nl tegen bij allerlei  evenementen en festivals.

Niet standaard
AV Brothers is technisch producent en uitvoerder van zakelijke evenementen. De drijvende krachten achter AV Brothers hebben een mix van ervaring in business events en de zakelijke dienstverlening. De mensen van AV Brothers voldoen niet aan het standaard profiel van de evenementenbranche. Er wordt geselecteerd op communicatieve skills, houding en inzicht. AV Brothers heeft een doorlopend opleidingsprogramma om hun mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Zo vindt u bij hen het type partner waarmee u prettig schakelt.

Wie bij AV Brothers of TVKAR.nl aanklopt kan vanaf nu rekenen op een integraal dienstenpakket en perfect op elkaar ingespeelde partners. Het is hierdoor voor relaties gemakkelijker geworden om alle activiteiten voor video, licht en geluid goed onder te brengen.

Foto: Noeranie Ramdjan (AV Brothers) en Dirk Joos van Hamersveld (Van Deuveren Traffic)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!