Back Back Nieuws

Autotron organiseert RS Fest voor het eerst zelfstandig

10 september 2015
De derde editie van RS Fest, het grootste Porsche-evenement van Nederland, is dit jaar extra speciaal voor Autotron Rosmalen. De vorige twee vorige edities werden samen met RS Magazine gehouden, maar vanaf nu tekent Autotron Oldtimerproducties (bekend van de Oldtimerbeurzen) zelf voor de organisatie. RS Fest vindt plaats op 19 en 20 september. Het hoofdthema is dit jaar 50 Jaar Targa.

Jan Blijenberg, divisiedirecteur Beurzen & Evenementen van Libéma, spreekt van een belangrijk besluit: 'Door deze keuze te maken, kunnen we het evenement verder uitbouwen en integreren in onze andere evenementen op het gebied van de automotivebranche. Achterliggende gedachte is ook dat we het voortbestaan van een dergelijk ‘High End auto-evenement’ willen waarborgen. Het succes van RS Fest is mede te danken aan het pionierswerk dat Jan de Boer van RS Magazine heeft verricht. We kijken dan ook terug op een fijne samenwerking.'

Lagaaij
Op zaterdag 19 september kunnen bezoekers kennismaken met de Nederlandse Mr. Porsche. De meest invloedrijke Nederlander ooit bij Porsche, Harm Lagaaij, komt naar RS Fest. Lagaaij werkte jaren bij Porsche en heeft aan de basis gestaan van het verbreden van het modellenpallet van Porsche. Misschien wel het hoogtepunt van zijn carrière was het ontwerp van de Porsche Carrera GT. En deze laatste is te bewonderen op de stand van Bossen en De Bakker. Op zaterdag omstreeks 10.30 uur is er een Meet & Greet met Harm Lagaaij in die stand.

Porsche Toertocht
Op zondag 20 september houdt RS Fest voor de eerste keer een Porsche Toertocht. 'Een rit door het mooie Brabantse landschap, langs monumenten en andere bezienswaardigheden', vertelt de organisatie. 'De start vindt plaats vanaf een bijzondere locatie en de rit eindigt na ongeveer anderhalf uur bij Autotron Rosmalen. Alle Porsche-bezitters zijn welkom om deel te nemen.' 

Aanmelden voor de Toertocht kan via de website rsfest.nl. Hier, en op de Facebookpagina, vind je ook meer informatie en het laatste nieuws over RS Fest.   

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!