Back Back Nieuws

Automotive Trade Show in september in plaats van april

07 april 2015
De Automotive Trade Show wordt verschoven naar het najaar. Het evenement stond gepland in de derde week van april. Het aantal inschrijvingen uit enkele marktsegmenten bleef achter bij de verwachtingen, waardoor er in april geen volledig expositieprogramma kon worden gegarandeerd. De nationale vakbeurs voor de automotive branche wordt van 7 tot en met 10 september 2015 gehouden in Jaarbeurs Utrecht.

Beursorganisator Dirk Brink: We waren al een behoorlijk eind op streek, maar uiteindelijk hebben we in overleg met Jaarbeurs Utrecht besloten om de beurs te verschuiven naar het najaar. Compleetheid van het aanbod op de beursvloer staat bij ons voorop. Je wilt natuurlijk wel aan de verwachtingen kunnen voldoen.' Momenteel vinden er met diverse instanties en bedrijven, waarvan deelname in april niet mogelijk bleek, besprekingen plaats voor deelname aan de Automotive Trade Show in het najaar.

AutoRAI
'Bijkomend voordeel is dat de beurs nu niet meer tegelijkertijd met de AutoRAI 2015 in Amsterdam plaatsvindt. Automotive Trade Show richt zich immers hoofdzakelijk op directeuren en eindbeslissers uit de automotive branche. Een doelgroep die ook de AutoRAI zal willen bezoeken', aldus Brink. Ook diverse bedrijven, die zich nu presenteren op de AutoRAI, hebben met het verschuiven van de vakbeurs de mogelijkheid om deel te nemen aan Automotive Trade Show 2015.

Over Automotive Trade Show
Automotive Trade Show is voor Nederland, België en Luxemburg het platform voor producenten, importeurs en leveranciers met landelijke dekking. Meer informatie over het evenement is te vinden op automotivetradeshow.eu.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!