Auto’s knippen en brommerskiek’n in Twente op maandag 3 aprilAuto’s knippen en brommerskiek’n in Twente op maandag 3 april
Back Back Nieuws

Auto’s knippen en brommerskiek’n in Twente op maandag 3 april

20 maart 2023

Is het niet zo dat je af en toe uit je comfortzone moet stappen, grenzen moet verleggen om weer hoger te kunnen vliegen? Eens? Dan is dit jouw motivatie om (kosteloos) mee te gaan op Locatietour in Twente op maandag 3 april 2023. Linda op Locatie nam samen met Kirsten den Hertog van Congresbureau Twente alvast een kijkje bij twee industriële locaties die in de ochtend op het programma staan en testten de elektrische Knaap bike en de FatMax.

Rennen, vliegen, landen

Gun jezelf een dagje weg uit de dagelijkse event hectiek en geniet van een ontspannen en inspiratievolle vakdag met branchegenoten. Belangrijk om eerst alles even los te laten (dat doe je vanzelf in het uurtje of langer/korter reizen) om vervolgens op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie te landen met een kopje koffie of thee. Ja, er zijn leuke haakjes maar ook zinspelingen te bedenken voor je event op deze locatie waar zo’n 60 gebouwen te vinden zijn. Wist je dat? Wellicht wel, maar weet je ook dat je jouw gasten letterlijk kunt laten invliegen? 

Goaj met brommerskiek’n?

De meest prachtige plekken ontdek je niet langs de autoweg maar zie je wel als je gaat wandelen of fietsen door kronkelige paadjes door het groen. Na de culinaire landelijke lunch stap je op een elektrische tweewieler om te genieten van de mooie natuur in De Lutte. Welke tweewieler kies jij? De e-chopper, FatMax, beach cruiser, e-puch of knaap bike? We maken uiteraard een tussen- en eindstop op locatie voor een kijkje.

Veiligheid denken doen beleven

Je ontdekt onder andere een goed verstopte en beveiligde industriële locatie in Enschede. Dit is het opleidings- en trainingsdomein voor politie, brandweer, defensie en speciale hulpdiensten. Evenementen groot of klein zijn niet hun corebusiness maar is wel mogelijk. Een zakelijke presentatie met een boodschap over veiligheid in de seminarruimte bijvoorbeeld, gecombineerd met een stoere teambuildingstraining. 
Tijden de Locatietour worden er drie teambuildingstrainingen uitgetest:

1. Geblindeerd autorijden
2. Knippen van auto’s (technische hulpverlening)
3. De ademluchtbaan, vind je weg naar buiten

Welke kies jij?

Bekijk het programma van de Locatietour Twente op de eventwebsite en registreer direct! Deelname is kosteloos voor meetingplanners en eventmanagers.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!