Audio Obscura viert 10-jarig jubileum in The Loft Audio Obscura viert 10-jarig jubileum in The Loft
Back Back Nieuws

Audio Obscura viert 10-jarig jubileum in The Loft

24 februari 2023

De visionaire evenementenorganisatie Audio Obscura heeft haar allereerste Easter Weekender aangekondigd in Amsterdam. Fans uit heel Europa worden uitgenodigd in The Loft in de A'DAM Toren om vier dagen te genieten van house en techno. Deze venue is één van de locaties waar Audio Obscura naam heeft gemaakt als innovatieve spaceseekers. Daarnaast is The Loft ook een van de meest geliefde locaties van de stad. Met een adembenemend uitzicht over Amsterdam vanaf de zestiende verdieping en de bevestiging van de eerste topnamen, waaronder Kölsch, Anfisa Letyago, Len Faki, DJ Tennis en Âme, verkoopt deze nieuwe lente-weekender ongetwijfeld binnen no-time uit. 

Van zonsondergang tot zonsopgang

Audio Obscura-fans van het eerste uur weten dat The Loft een belangrijke speler is geweest binnen de groei van de organisatie, waar zij sinds 2016 evenementen organiseren. The Loft is met zijn zestien verdiepingen de thuisbasis van Audio Obscura's adembenemende sunrise- en sunsetshows. Eerder werden al bekende namen welkom geheten als Sven Väth, Peggy Gou, Solomun, Tale Of Us, Adriatique en Job Jobse. Door de ravers die de show tijdens de zonsondergang hebben meegemaakt te mengen met de inkomende bezoekers die voor de set tijdens zonsopgang komen, creëert Audio Obscura een unieke sfeer in een elegante hotelkamer. Met nog maar enkele weken voordat hun meest ambitieuze feest in The Loft losbarst, haalt Audio Obscura alles uit de kast om bezoekers een even memorabele als intieme ervaring mee te geven. 

Audio Obscura naar Rotterdam

De Easter Weekender is voor Audio Obscura de volgende stap in het veelbelovende kalenderjaar 2023. Eerder werd al hun allereerste evenement buiten de stadsgrenzen van Amsterdam aangekondigd. Enkele dagen na hun Easter Celebration trekt Audio Obscura naar Rotterdam om daar hun befaamde traditie voort te zetten, namelijk 's werelds beste acts op de meest unieke locaties neerzetten. Dit door niemand minder dan Black Coffee naar de Van Nelle Fabriek te halen, een locatie die sinds 2014 wordt beschouwd als UNESCO-werelderfgoed.

 Kaartverkoop

De pre-register is open tot dinsdag 28 februari. Daarna start de pre-sale op woensdag 1 maart om 12.00 uur. De reguliere sale start op donderdag 2 maart, 12.00 uur. Meer informatie over kaartverkoop hier

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!