Audio Obscura brengt Black Coffee naar Van Nelle FabriekAudio Obscura brengt Black Coffee naar Van Nelle Fabriek
Back Back Nieuws

Audio Obscura brengt Black Coffee naar Van Nelle Fabriek

11 januari 2023

Audio Obscura bestaat dit jaar 10 jaar en om het jubileumjaar af te trappen gaat de organisatie voor het eerste in de geschiedenis de Amsterdamse grenzen over om voet te zetten in Rotterdam, met Black Coffee in de Van Nelle Fabriek op 15 april 2023. Tijdens dit nieuwe event zal Audio Obscura, bekend om haar innovatieve producties in unieke, levendige settings, het UNESCO werelderfgoed terrein overnemen voor een 3 uur durend optreden van de wereldberoemde Black Coffee. Ook in 2023 zal Audio Obscura er alles aan doen om zichzelf nog verder te verbeteren en zijn ze vastbesloten om er een onvergetelijk jaar van te maken.

Black Coffee

Het nieuwe event showcased Nederlandse fans een uitgebreide drie uur durende set van de met een GRAMMY bekroonde Zuid-Afrikaanse DJ, Black Coffee, die voor het eerst sinds zijn uitverkochte evenement in de Maassilo in 2021 weer naar Nederland komt. Nadat hij onlangs zijn Muzikale CV mocht uitbreiden door zijn naam toe te voegen aan de productie credits op Drake’s ‘Honestly, Nevermind’ LP, mag Black Coffee zich op dit moment voegen bij de besten van de wereldwijd bekende producer/DJ’s in de muziek. Black Coffee’s Audio Obscura debuut is een van de eerste must-see boekingen van 2023.

Grote namen en opkomend talent

Door de grootste namen in de scene te combineren met het bieden van een podium aan nieuw en opkomend talent, heeft de organisatie een serieuze stempel gedrukt op het Amsterdamse nachtleven. Dit succes wil Audio Obscura verder uitbreiden en daarmee dit jaar officieel de Nederlandse grenzen over gaan. De details van deze uitbreiding worden voorlopig nog geheim gehouden, maar Audio Obscura komt woensdag 11 januari met een grootse aankondiging en verzekert fans dat zij dezelfde vooruitstrevende visie kunnen verwachten op prachtige locaties over de hele wereld.

Staal en glas

De ooit beschreven als Gedicht van staal en glas Van Nelle Fabriek is de optimale setting voor Audio Obscura’s eerste live event buiten de Amsterdamse stadsgrenzen. Het feest in april is een mijlpaal op zich voor Audio Obscura, die als een van de weinige event merken onbekende wateren blijft verkennen als het gaat om iconische locaties, dit keer in de Van Nelle Fabriek.

Internationale uitbreiding

Op 28 januari host Audio Obscura een rave take over waarbij Adriatique, Henrik Schwarz, Nadia Struiwigh en SORA-makers NONOTAK live optreden in het midden van het enorme kinetische lichtkunstwerk. Na het succesvolle openingsevent op 6 januari onthullen Unfold.art en Audio Obscura nu dat ze de serie internationaal gaan uitbreiden, met het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten als eerste op de planning.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!