Back Back Nieuws

Audio Invite: nieuwe manier van uitnodigen

10 juni 2015
Mensen uitnodigen kan met een mailtje, per post of via social media. Het zijn allemaal manieren waar we bekend mee zijn. Maar nu is het ook mogelijk om gasten uit te nodigen met een audio bericht en deze wordt direct bezorgd op smartphone. Audio Invite biedt nu een service waarmee elke organisator van een event gemakkelijk gasten kan uitnodigen met een klinkend bericht.

Het audio bericht kan opgenomen worden met de stem van een bekende (gast)spreker. Of worden ingesproken door de gastvrouw of gastheer. Vervolgens wordt dit door Audio Invite voorzien van passende muziek en zo ontstaat er dan een audio bericht dat naar alle gasten gestuurd kan worden. Deze gasten ontvangen dit bericht op hun smartphone. Via een link in het bericht kunnen zij zich gelijk aanmelden.

Eerste reacties zijn enthousiast 
Verschillende klanten hebben inmiddels een Audio Invite ingezet voor een event. Zo gebruikte Susan Kraaijeveld van bureau Crawfield voor één van haar klanten een Audio Invite om gasten uit te nodigen voor het openingsfeest van een nieuw pand. En na het feest stuurde ze alle gasten ook nog een ‘audio-bedankje’ als blijk van waardering voor hun bezoek. ‘Mensen waren verrast door deze bijzondere manier van uitnodigen en lieten het bericht ook gelijk aan anderen horen. Het had echt impact door deze vorm.’ 
Ook Robert Willemsen van LiveGigs evenementen kreeg veel leuke reacties toen hij voor een klant gebruik maakte van de diensten van Audio Invite. ‘Zoiets hadden ze nog nooit gehoord, en dat was precies de bedoeling. Je bent toch altijd op zoek naar iets nieuws dat kan verrassen.’

Behind the scenes
Achter Audio Invite gaan twee enthousiaste ondernemers schuil die actief zijn in de muziekwereld: René Elenbaas en André Schoorlemmer.  Met hun ervaring in het produceren van muziek en het verzorgen van voice-overs hebben ze alle ervaring in huis die nodig is. Zo kan Audio Invite een fullservice product bieden: zelf langs bij de klant om te zorgen voor een geslaagde stemopname om er vervolgens een audio bericht van te maken dat uit de luidspreker knalt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!