Attractieverhuurbedrijf Gaaf! staat te koop Attractieverhuurbedrijf Gaaf! staat te koop
Back Back Nieuws

Attractieverhuurbedrijf Gaaf! staat te koop

13 maart 2023

Attractieverhuurbedrijf Gaaf! is op zoek naar een nieuwe eigenaar die de groei van het bedrijf kan voortzetten. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van springkussens, stormbanen en partymaterialen en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de evenementenbranche. De huidige eigenaren hebben besloten om het bedrijf te verkopen na jaren van succesvol ondernemen. Het is tijd voor ons om nieuwe uitdagingen aan te gaan en wij zijn op zoek naar een gepassioneerde ondernemer die de visie van Gaaf! verhuur kan voortzetten en het bedrijf verder kan laten groeien.


Gaaf! verhuur is actief in de zakelijke- en publieksevenementenmarkt en levert onder andere aan particulieren, bedrijven, buurt- en speeltuinverenigingen, scholen en sportclubs. Het bedrijf staat bekend om haar uitstekende service en hoogwaardige producten. Met een uitgebreid assortiment van meer dan honderd attracties en vele overige (sport en spel)materialen is Gaaf! verhuur een belangrijke speler in de (Rotterdamse) markt.

Unieke kans

De verkoop van Gaaf! verhuur biedt een unieke kans voor ondernemers die willen investeren in de evenementenbranche. De vraag naar attracties en materialen voor evenementen blijft groeien en biedt volop kansen voor verdere expansie. Met een stabiele klantenkring en een goed gevulde agenda biedt het bedrijf directe mogelijkheden voor groei. Daarnaast is in het huidige team van medewerkers alle nodige kennis en knowhow aanwezig om de dagelijkse operatie te draaien.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerde ondernemers kunnen voor meer informatie terecht op de verkooppagina op Brookz.nl, waar alle details over het bedrijf, de financiële gegevens en de verkoopprocedure te vinden zijn. Gaaf! verhuur is klaar voor de volgende stap in haar succesvolle ondernemersverhaal en nodigt ondernemers uit om deze uitdaging aan te gaan. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!