Back Back Nieuws

Attractiepark Toverland opent Magische Medina

26 april 2012
Wie met de hele familie of het bedrijf in Oosterse sferen wil verkeren, hoeft daarvoor niet meer helemaal naar Marokko of het Midden-Oosten te reizen. Attractiepark Toverland presenteert namelijk een nieuwe, Arabische evenementenlocatie: de Magische Medina.

 

Nieuwe restaurant MaMouche

Bij binnenkomst via de hoofdentree waan je direct al in de wereld van Ali Baba of de sprookjes van 1001 nacht. Op een sfeervol dorpsplein staan metalen tafeltjes opgesteld rond een kletterende fontein. Daarachter steekt een kleurrijke minaret af tegen de sterrenhemel. Ook het nieuwe restaurant MaMouche is volledig in stijl en biedt naast een met lampionnen verlicht terras ook enkele intieme nisjes waar je het gevoel krijgt te dineren als een echte oliesjeik.

 

Nieuwe evenementenlocatie

Maar liefst 1,5 miljoen euro investeerde Attractiepark Toverland deze winter in de totale metamorfose van de eerste hal. Dat heeft niet alleen een attractiepark opgeleverd, maar ook een evenementenlocatie die voor verschillende gelegenheden en groepsgroottes gebruikt kan worden. Afgestemd op de wensen van de klant kan hier een Arabisch feest op maat gehouden worden, inclusief oosterse hapjes of een uitgebreid buffet, buikdanseressen, een fakir, slangenbezweerder of andere Oosterse act.

 

Totaalbeleving

Volgens Tamara Thijssen, Sales Events, wil Toverland met de nieuwe evenementenlocatie een totaalbeleving bieden, die duidelijk anders is dan het normale leven. ‘Met name in tijden van crisis groeit de behoefte bij mensen om even te ontsnappen uit de harde, dagelijkse werkelijkheid’, zegt zij. ‘Organisatoren van feesten, congressen, seminars e.d. kunnen kiezen uit ontelbare locaties. Juist de betoverende entourage in combinatie met de attracties, maakt dat ze voor Toverland kiezen. Wij bieden net die extra beleving, die je elders niet vindt’, aldus Thijssen.

 

Facts & Figures

De Magische Medina is gedurende het hele jaar te boeken buiten de reguliere openingstijden van Attractiepark Toverland. De evenementenlocatie is geschikt voor groepen vanaf 175 tot circa 1500 gasten. Entertainment, maaltijden, (live) muziek en het aanbod aan attracties kan in overleg worden vastgesteld.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!