Back Back Nieuws

Attractiepark Toverland Leukste Bedrijfsuitje van 2014

31 oktober 2014
Attractiepark Toverland valt deze maand in de prijzen. Niet alleen is Toverland uitgeroepen tot het best gewaardeerde attractiepark van Nederland, ook de prijs voor leukste bedrijfsuitje werd in de wacht gesleept.

De verkiezing voor het Leukste Bedrijfsuitje 2014 is een initiatief van Meeting Magazine. Elk jaar kunnen evenementlocaties met een bijzonder aanbod voor de zakelijke markt meedingen naar deze prijs. Vorig jaar eindigde Attractiepark Toverland op een verdienstelijke derde plaats voor de verkiezing van 'Leukste Zakelijke Dagattractie'. Dit jaar ging Toverland voor goud.

Voor bedrijven
Attractiepark Toverland is natuurlijk bekend vanwege de achtbanen en waterattracties, maar daarnaast heeft het park een verrassend aanbod voor bedrijven. Attractiepark Toverland biedt arrangementen voor elke gelegenheid en groepsgrootte. Ook zijn er diverse ruimtes die zowel overdag als ’s avonds exclusief gehuurd kunnen worden. Voor grote groepen (tot circa 10.000 personen) bestaat zelfs de mogelijkheid om het hele park af te huren.

Foto van links naar rechts: Tamara Thijssen, Attractiepark Toverland | Danny Toonen, Meeting Magazine | Jeanine Theeuwen, Attractiepark Toverland

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!