ATPI komt met 'dealen met duurzaamheid' podcastATPI komt met 'dealen met duurzaamheid' podcast
Back Back Nieuws

ATPI komt met 'dealen met duurzaamheid' podcast

21 juni 2022

In het kader van de Dag van de Event Manager 2022 lanceert ATPI een podcast voor event managers met als onderwerp ‘dealen met duurzaamheid’. Wendelien Wouters gaat het gesprek aan met Maarten Schram directeur van IDEA en dé expert op het gebied van live communicatie, en Janneke van Aartrijk, programma manager bij ATPI.

Het thema ‘dealen met duurzaamheid’ is omarmd om de luisteraar een kijkje te geven in de toekomst. Want stel dat jij als event manager koploper wil zijn in de transitie naar events die geen footprint achterlaten: hoe pak je dat dan aan? Maarten Schram, directeur IDEA deelt inzichten uit de event branche, en Janneke van Aartrijk, Program Manager ATPI deelt praktische tips.

Vanuit het Concertgebouworkest van Amsterdam spreken Maarten en Janneke de luisteraars toe over duurzame events. Het gaat bijvoorbeeld over verantwoorde keuzes met betrekking tot eten, locaties, mobiliteit en meer. Er zijn heel veel mogelijke manieren om je footprint te verkleinen en via deze podcast leer jij veel meer om dit daadwerkelijk toe te passen. Luister de hele podcast via youtube of apple podcasts.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!