ATPI Corporate & Sports Events omarmt thema 'Get energized for Live!'ATPI Corporate & Sports Events omarmt thema 'Get energized for Live!'
Back Back Nieuws

ATPI Corporate & Sports Events omarmt thema 'Get energized for Live!'

04 juni 2021

Op maandag 21 juni a.s. viert ATPI Corporate & Sports Events de vierde editie van de Dag van de Event Manager. Op deze dag worden branchegenoten in het zonnetje gezet. Deze dag is voor alle eventmanagers en medewerkers die zich bezighouden met eventmanagement. De Dag van de Event Manager is een initiatief van ATPI Corporate & Sports Events en wordt sinds 2018 jaarlijks georganiseerd op de langste dag van het jaar, 21 juni.

Nieuwe concepten

Voor deze vierde editie is het thema 'Get Energized for Live' omarmd. Vorig jaar organiseerde ATPI Corporate & Sports Events het webinar ‘De Glazen Bol’, waarin we samen met branchegenoten en experts over de toekomst van events discussieerden in de toenmalige, onzekere tijd vol uitdagingen. Ook toen al snakten we met zijn allen om weer back to live te gaan. De eventindustrie heeft de afgelopen maanden zijn uiterste best gedaan om nieuwe concepten te ontwikkelen en oplossingen te bedenken; zoals de vele testevenementen die hebben plaatsgevonden, zodat we binnenkort weer op een veilige manier samen kunnen komen. Gelukkig wordt het nu allemaal wat concreter en kijken we hoopvol uit naar een wereld die langzaam weer opengaat. Zodat we eindelijk weer kunnen doen waar we goed in zijn: live evenementen organiseren! 

Exclusieve verrassing

Voordat dit moment aanbreekt en alle remmen los gaan, geeft ATPI Corporate & Sports Events op 21 juni a.s. een exclusieve verrassing weg voor eventmanagers en werknemers die zich bezighouden met evenementmanagement. In samenwerking met het Koninklijk Concertgebouworkest bieden we een moment van ontspanning, om “op te laden” to 'Get Energized for Live'! Wil je meer weten over de Dag van de Eventmanager 2021 | Get Energized for Live!, kijk dan op www.dagvandeeventmanager.nl en laat je verrassen op 21 juni!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!