Back Back Nieuws

ATP start verkoop arrangementen Olympische Winterspelen

12 januari 2009
ATP, The Advanced Travel Partner start op 12 februari 2009 met de verkoop van entreekaarten en arrangementen voor de Olympische Winterspelen 2010 in Vancouver. ATP, Official Ticket & Travel Agent van NOC*NSF, heeft een speciaal Olympisch Team opgezet om de grote vraag naar entreekaarten in goede banen te leiden. De start van de kaartverkoop vindt plaats exact een jaar voor de openingsceremonie van de Spelen.



Voor het aanvragen van entreekaarten kunnen bedrijven en particulieren terecht op de website van de zakelijke reisorganisatie: www.atp.nl/os2010. De aanvraagperiode loopt van 12 t/m 28 februari 2009. Na de sluitingsdatum zal ATP de beschikbare kaarten toewijzen. Eveneens zal ATP na de aanvraagperiode op een nader te communiceren datum een speciale webshop lanceren, voor verkoop van entreekaarten die na toewijzing nog beschikbaar zijn.


High Demand
Het organisatiecomité Vancouver (VANOC) heeft de sporten gerangschikt naar het principe Low Demand en High Demand. Bij de High Demand sporten valt te verwachten dat de vraag naar kaarten het aanbod flink zal overstijgen. De openings- en sluitingsceremonie, het schaatsen, het kunstschaatsen en de kwart, halve en finale van het ijshockey zijn door VANOC aangemerkt als High Demand sporten.

Ook Olympische arrangementen
Naast de verkoop van entreekaarten, verzorgt ATP ook uiteenlopende arrangementen naar de Olympische Winterspelen. Hiervoor kan men eveneens op de website www.atp.nl/os2010 terecht. Uiteraard is het Olympisch Team van ATP ook beschikbaar om zakelijke klanten te voorzien van (maatwerk)gerichte adviezen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!