Back Back Nieuws

ATP Event Experts en Sport & Zaken verlengen partnercontract

31 maart 2015
ATP Event Experts, onderdeel van ATPI, levert als partner van Sport & Zaken een belangrijke bijdrage aan de versterking van de sportsector en de vitaliteit binnen het bedrijfsleven in Nederland.

Kansen
ATP Event Experts is in 2011 toegetreden tot het netwerk van Sport & Zaken, het partnership is verlengd voor de komende drie jaar. 'We richten ons de komende jaren vooral op bedrijfssport, sportieve reizen en travel & event support bij sportevenementen in Nederland. Hierin kunnen we elkaar enorm versterken en liggen nog mooie kansen. We hebben richting de evenementen al mooie stappen gemaakt en zijn gezamenlijk op inspiratie reis naar Zweden geweest', aldus Roel Roelfzema, directeur Sport & Zaken.

DNA
Sport zit al meer dan 25 jaar in het DNA van ATP Event Experts. 'Wij vinden ons partnership met Sport & Zaken heel belangrijk. Met de samenwerking willen we onze expertise ook toegankelijk maken voor de sport en haar evenementen en voor medewerkers van bedrijven. Sport & Zaken en ATP Event Experts zijn beide al jaren actief in de Olympische- en de Sportwereld en we vullen elkaar dan ook prima aan in onze ambities,' zegt Jurrie van den Berg, General Manager Client Services Event Experts over de samenwerking. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!