Back
Nieuws
ATAG sponsor Smaakparade
30 september 2008Drie dagen lang kunnen culis en kookliefhebbers genieten van het culinaire buitenevenement de Smaakparade. Op 3,4 en 5 oktober staat in Almere Stadslandgoed de Kemphaan in het teken van de goede en eerlijke smaak en wordt voor de vijfde keer de wedstrijd Hobbykok van het Jaar georganiseerd.
Nationale en internationale topkoks maken er in het Theater van de Smaak hun opwachting. ATAG verzorgt samen met Keukenhome alle benodigde toebehoren en keukenopstellingen met hun apparatuur in RVS en grafietzwart. De Smaakparade richt zich op een publiek met een passie voor eten en drinken.
Tijdens het evenement kunnen fijnproevers en hobbykoks kennismaken met de mooiste, ambachtelijke producten. Naast de culinaire markt staan er op het unieke, mooie landgoed allerlei kookdemonstraties, workshops, proeverijen en lezingen op het programma.
De wedstrijd Hobbykok van het Jaar wordt georganiseerd door het culinair platform Smaak in nauwe samenwerking met Eten & Genieten van dagblad De Telegraaf. Het is de enige landelijke wedstrijd waarin amateurs door de beste chefs worden beoordeeld. Erik van Loo, Patron Cuisinier van Restaurant Parkheuvel, is dit jaar erejurylid.
Tijdens de Smaakparade zullen op zondag drie finalisten strijden om de prestigieuze titel. De winnaar zal in 2009 als expert het merk ATAG gaan promoten. Het thema van de wedstrijd is Koken op Smaak.
Nationale en internationale topkoks maken er in het Theater van de Smaak hun opwachting. ATAG verzorgt samen met Keukenhome alle benodigde toebehoren en keukenopstellingen met hun apparatuur in RVS en grafietzwart. De Smaakparade richt zich op een publiek met een passie voor eten en drinken.
Tijdens het evenement kunnen fijnproevers en hobbykoks kennismaken met de mooiste, ambachtelijke producten. Naast de culinaire markt staan er op het unieke, mooie landgoed allerlei kookdemonstraties, workshops, proeverijen en lezingen op het programma.
De wedstrijd Hobbykok van het Jaar wordt georganiseerd door het culinair platform Smaak in nauwe samenwerking met Eten & Genieten van dagblad De Telegraaf. Het is de enige landelijke wedstrijd waarin amateurs door de beste chefs worden beoordeeld. Erik van Loo, Patron Cuisinier van Restaurant Parkheuvel, is dit jaar erejurylid.
Tijdens de Smaakparade zullen op zondag drie finalisten strijden om de prestigieuze titel. De winnaar zal in 2009 als expert het merk ATAG gaan promoten. Het thema van de wedstrijd is Koken op Smaak.
Goed artikel?
Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!