Asperges (& Meer) in de Polder krijgt vervolgAsperges (& Meer) in de Polder krijgt vervolg
Back Back Nieuws

Asperges (& Meer) in de Polder krijgt vervolg

12 juni 2018

Trotse organisator Hans Peter van den Bosch van Eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen, kijkt terug op een zeer geslaagde 3e editie Asperges (&Meer) in de Polder 2018. Dit jaar maar liefst 9 dagen genieten in de stoere bedoeïenentent van partner Tentworx aan de rand van het Aspergeveld bij Aspergehof Noordam te Woubrugge.

Verrassende gerechten

 

4 gerenommeerde restaurants: In den Doofpot uit Leiden, Plantage 87 uit Oude Wetering, De Florijn uit Nieuwerburg & restaurant Amarone uit Rotterdam hebben invulling gegeven aan verrassende (asperge) gerechten en smakelijke combinaties. Daarnaast was het genieten met mooie wijnen van De Gouden Ton, 9 dagen live entertainment van Vinyl DJ tot Helena Perez, van DJ Kitty tot muzikaal combo Latenight Serenade. Meer dan 25 bedrijven hebben zich als business partner gecommitteerd aan het event en waren aanwezig met relaties om te genieten van de stijlvolle aankleding in een unieke ambiance, welke tot stand is gekomen samen met Partner Heman / Bloem Bloem.

'Naast het vertrouwen vanuit het bedrijfsleven is de samenwerking met de Chefs en al onze partners vermeldenswaardig. Gezamenlijk is het één grote familie die coöperatief en gezamenlijk invulling gegeven hebben aan een exquise smaakbeleving voor dagelijks bijna 150 gasten,' aldus Van den Bosch.

Voor een sfeerimpressie van het pop-up event :

Het bourgondisch voorjaarsevent krijgt volgend voorjaar zeker een vervolg. Momenteel wordt er door Eigenwijze Evenementen gekeken naar de haalbaarheid van een nieuw culinair food event dit najaar. Meer informatie hierover volgt op korte termijn. 

Fotocredits > De Beeldredacteur / Michel ter Wolbeek

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!