Asperges in de PolderAsperges in de Polder
Back Back Nieuws

Asperges in de Polder

09 maart 2018

De derde editie van Asperges in de Polder vindt plaats bij Aspergehof Noordam te Woubrugge. Het initiatief en de organisatie van dit bourgondische event ligt in handen van Hans Peter van den Bosch van eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen. Asperges in de Polder is inmiddels uitgegroeid tot een witgouden traditie, waarin de Koningin der Groente een hoofdrol speelt, maar er is dit jaar zoveel meer. Het event wordt gehouden van 24 mei tot en met 1 juni a.s.

Overweldigend succes

Na 2 geslaagde edities Asperges in de Polder met meer dan 1.000 liefhebbers in 2017, doet de organisatie er dit jaar nog een schepje bovenop, door het evenement uit te breiden naar minimaal 8 dagen.

Crème de la crème

Trots, is de organisatie op de culinaire invulling van het event. Crème de la crème aan Keukenbrigade uit het Groene Hart is vertegenwoordigd. De Florijn uit Nieuwerbrug vaardigt chef Brenda de Graaf af, In den Doofpot, bekroond als beste restaurant uit Leiden, is gedurende 2 dagen weer aanwezig met Chef Patrick Brugman. Nieuwe partners zijn Plantage 87 uit Oude Wetering met Chef Stephan Möllers. De afsluiting van de culinaire week is voor Gert Blom en zijn brigade van restaurant Amarone uit Rotterdam. Met onze topchefs in het programma is er ruimte voor creativiteit in de gerechten, betekent dat wij jaar dit meer variatie serveren dan alleen Asperges.

Entertainment

Alle avonden van Asperges in de Polder dragen een ander thema met bijbehorend entertainment. Van Vinyl DJ met smaakvolle Jazzy achtergrondmuziek of een avond Spaanse Flamengo met Helena Perez. De Groovy Night(s) ieder jaar een overweldigend succes wordt ingevuld door DJ Kit-T.

Voor iedereen

Asperges (& meer) in de Polder is hét moment om de lente te verwelkomen, het liefst in goed gezelschap. Kom van 24 mei tot en met 1 juni gezellig met relaties, familie en vrienden voor een heerlijke avond uit. Vanuit het bedrijfsleven is er ieder jaar veel interesse, met speciale bedrijfsarrangementen vanaf 10 personen. De stoere Bedoeïenentent is bovendien exclusief te reserveren voor een onvergetelijke middag of avond, workshop, receptie of een andere feestelijke gelegenheid vanaf 125 personen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!