Back Back Nieuws

Aruba klaar voor groene Internationale Regatta

11 augustus 2015
Op Aruba vindt deze zomer de Internationale Regatta plaats. Het is de zesde editie waarbij het ‘One Happy Island’ drie dagen lang in het teken staat van jachten, beach cats, sunfish, optimistzeilers, wind- en kitesurfers en veel muziek, feest en eten. Deelnemende zeilers strijden om de trofee voor winnaar in de meest competitieve klasse. Jonge zeilers kunnen in de iets minder uitdagende optimistenklasse meedoen en ook voor wind- en kitesurfers worden diverse zogeheten down windraces georganiseerd. De Internationale Regatta vindt op 14, 15 en 16 augustus bij Surfside Beach plaats.

Compleet dorp
Op Surfside Beach, naast de luchthaven, wordt een compleet regattadorp gebouwd voor zowel de deelnemers als de toeschouwers zodat iedereen optimaal van het waterspektakel kan genieten. Het regattadorp fungeert dan ook als ontmoetingsplaats voor mensen die vanaf het strand de races willen volgen of van een middagje strand willen genieten onderwijl de zeilboten voorbij te zien razen.

Groen
De Aruba Regatta Foundation heeft een zilveren erkenning gekregen van de internationle accreditatieorganisatie Sailors for the Sea – Clean Regatta’s en de regatta van dit jaar staat in het teken van hergebruik, minder milieuvervuiling en recyclage van alle benodigdheden die voor de regatta gebruikt worden.

Bron: verkeersbureaus.info

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!