Artist Boutique verzorgt ultiem staaltje maatwerk voor Hago 75 jaar Artist Boutique verzorgt ultiem staaltje maatwerk voor Hago 75 jaar
Back Back Eventcase

Artist Boutique verzorgt ultiem staaltje maatwerk voor Hago 75 jaar

01 maart 2019

Hago, landelijk opererend familiebedrijf in de markt voor schoonmaakbedrijven, bestaat 75 jaar. Het kroonjaar werd groots gevierd met een Family Festival voor 4000 man in de RDM Onderzeebootloods. ‘Artist Boutique’ werd door PEP Events & Media gekozen om een rijk en compleet entertainment programma neer te zetten. De goede klik tussen deze partijen in combinatie met hun inleving en betrokkenheid zorgde voor een maximale feestbeleving onder de gasten. Dit feestje was voor hén!

Passend bij de wensen van Hago

Voor het beschikbare budget had PEP ook kunnen kiezen voor optredens van twee bekende artiesten van ieder een half uur. Ze kozen voor een complete avondvullende show vol spektakel van Artist Boutique. Een keuze die volgens Ron van der Sanden van Artist Boutique steeds vaker gemaakt wordt.

‘Na twee goeie brainstorm sessies met Twan Robbeson van PEP Events was er een uitgewerkt plan, passend bij de wensen van Hago. Ruim een half jaar nam de voorbereiding van het evenement in beslag. Met tientallen touringcars kwamen de bezoekers uit het hele land naar de feestlocatie. Er stond ze een dag vullend programma in de buitenlucht te wachten met veel activiteiten voor het hele gezin. Gelukkig was het die dag prachtig weer.’

Trots

Ron van der Sanden, creatief brein van Artist Boutique vertelt verder: 'We zijn ontzettend trots voor een wereldbedrijf als Hago verantwoordelijk te zijn geweest voor een ‘grote’ show waarbij het familiegevoel en jubileum van Hago tot zijn recht zou komen. We mochten doen waar we goed in zijn: maatwerk leveren en in naam van het bedrijf spelen! Divas Of The World, net als Hot Town XL uit de stal van Artist Boutique, gaven een spetterende show gedurende het avondprogramma. 

Percussie met schoonmaakemmers

Overdag hebben we een percussie workshop gegeven aan 800 mensen (jong & oud). Geen gebruikelijke setting. En dat was het materiaal evenmin. De deelnemers gebruikten een schoonmaakemmer om hun percussie-slag op te oefenen. Ludiek gevonden natuurlijk. In een tijdsbestek van ongeveer 25 minuten kregen we de aandacht van de deelnemers, hebben we uitgelegd wat de bedoeling was en ze geleerd een ritme op te bouwen. Met een groot podium en techniek heeft het goed uitgepakt. ‘s Avonds, tijdens de grande finale, hebben we de percussie laten terugkomen.'

Het slotstuk werd ultiem staaltje maatwerk

Het slotstuk van de avond werd een ultiem staaltje maatwerk. Gebaseerd op een oud soul nummer, clean up woman - Betty Wright, werd gewerkt aan een compositie met schoonmaak attributen zoals een bezem, kliko’s en stoffer en blik. De geluiden die de items maken zijn hiervoor gebruikt. Daarbij lieten Dansers en breakdancers een choreografie zien waarbij over kliko’s werd gesprongen en met bezems gedanst.

In het slotstuk werd ook een eigen lied van Hago verwerkt dat speciaal gemaakt was voor het 75-jarig jubileum. De choreografie van de zogeheten ‘Dust Dance Challenge’ werd in de aanloop naar het feest via e-mail en intranet voorvertoond aan de medewerkers van Hago. Zo was er genoeg tijd om het dansje te oefenen en mee te kunnen doen tijdens de grande finale op het feest. Het licht, geluid en de podium effecten zorgden er voor dat alles tot in de puntjes klopte. Het publiek was hartstikke enthousiast om te zien wat je allemaal kunt doen met 'hun' spullen.

Kijk voor een impressie van het slotstuk: 

Door > Lilian Kuerten

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!