Back Back Achter de schermen

Artiestenmaaltijd

03 oktober 2006

Leuk, je komt aan op een groot evenement waar je ’s avonds een paar leuke voorstellingen mag gaan spelen. Je improviseert, dus je wil niet te veel aan je hoofd hebben. Lekker op tijd komen beetje rondkijken iets drinken en een hapje eten. Logisch dat je niet zo maar overal aan het buffet aan kan schuiven. Logisch dat er iets klaar gemaakt wordt voor ons artiesten en crew… maar…. alstjeblieft, kan daar ook een keer aandacht aan besteed worden. Geloof me, waneer je eerst zelf op zoek moet naar de keuken, daar een kok moet lastig vallen, die (logisch) ook niet gestoord wil worden, want druk. Die je dan vervolgens opgewarmde lasagna (NOG BEVROREN) voorschoteld. Nee, dan word je daar niet blij/ontspannen en of creatiever van.

En echt, de keren dat ik 5 minuten nadat er artiesten/crew catering zou
zijn achteraan een rij licht en geluidsmannen aansloot waardoor alles
(behalve kapotgekookte groeten) op was, ze zijn niet te tellen. Is dat
erg? Nee, maar het zegt wel iets over de manier waarop er gekeken wordt
naar een evenement. Het kan namelijk wel. En weet je als wij een klein
beetje in de watten gelegd worden (gewoon warme lasagna, vers of een
lekker stamppotje en genoeg voor iedereen) dan voelen we ons beter, dan
presteren we weer ietsje beter, is dat evenementje net iets leuker…
voor ons, maar zeker ook voor jullie klant…

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!