Artiestenbureau Tribe Boekingen wordt BENZ AgencyArtiestenbureau Tribe Boekingen wordt BENZ Agency
Back Back Nieuws

Artiestenbureau Tribe Boekingen wordt BENZ Agency

01 september 2020

Artiestenbureau Tribe Boekingen (voorheen in partnership met Tribe Company) gaat vanaf 1 september zelfstandig verder en wordt BENZ Agency. Het blijft een full service boekingskantoor voor Nederlandse artiesten, maar zal zich ook gaan richten op het snijvlak van merken, events en marketing. Omdat muziek en entertainment verandert maar, in welke vorm dan ook, onmisbaar blijft.

Het kantoor, voorheen de boekingsdivisie van het Noord-Hollandse evenementenbureau Tribe Company, vertegenwoordigt het topsegment van Nederlandse artiesten en bands. Hieronder vallen diverse bekende namen zoals o.a. Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Lange Frans, Wolter Kroes en de Edwin Evers Band. Vanuit het Brabantse Uden wordt er met een compact en gemotiveerd team, met ieder hun eigen expertise, gewerkt aan de ontwikkeling van artiesten en events.

Verder kijken

Juist in tijden waarin niets meer zeker is, is het belangrijk is om verder te blijven kijken. Daarom hakten partners Conny Bens en Pablo Zwikker de knoop door om per 1 september, in goed overleg, los van Tribe Company zelfstandig verder te gaan onder de naam BENZ Agency. In de naam BENZ schuilen de eerste letters van de achternamen van de partners.

Zorg voor entertainment

De drijfveer van de mannen is ‘zorg voor entertainment’ in de breedste zin van het woord. Zij geloven dat verder denken dan traditionele kaders, in het belang van artiesten en events, het verschil kan maken. BENZ Agency verzorgt niet alleen boekingen, maar kijkt breder zodat artiesten en events hun beoogde doelen kunnen bereiken. De vertrouwde waarden van het bedrijf blijven hetzelfde, met dezelfde artiesten, hetzelfde team, bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer. Maar met een nieuwe naam, look en bredere horizon.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!