Back Back Nieuws

Artiesten presenteren zich live tijdens strtfstvl showcase 2015

18 februari 2015
De eerste strtfstvl showcase 2015 vindt maandag 2 en dinsdag 3 maart plaats in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. De plek waar nationale en internationale (straat)artiesten, jongleurs, acrobaten en virtuoze muzikanten zich live zullen presenteren. strtfstvl showcase 2015 is een ideaal evenement voor festivalprogrammeurs en eventmanagers op zoek naar programmering voor congressen, (straat)festivals, beurzen en andere (publieks)evenementen. De beurs is een inspirerende omgeving om ideeën op te doen voor een openingshandeling, theatrale muzikale acts ter ondersteuning voor een borrel of een spectaculaire act tijdens een bedrijfsevenement.

Overzichtelijke beursvloer en optredens 
Gedurende twee dagen zullen er in verschillende zalen meer dan honderd optredens plaatsvinden van onder meer Bencha Theater (luchtacrobatiek), Bandart Productions (dans, H), JAM (straattheater, ESP), Circotronic (straattheater, ESP), Look & Smile (straattheater, BEL),  Duo Diesel (circus, straattheater),  Teatro Pachuco (straattheater, BEL/USA) Hoopelai (circus, hoepelact, IT) en Klirr Deluxe (komische variété, D). Volgens de organisatie is de combinatie van veel optredens en een overzichtelijke beursvloer waar aanbieders, artiesten en potentiële klanten elkaar kunnen ontmoeten, strtfstvl showcase 2015 een waardevol evenement om te bezoeken.

Shownight
Maandag 2 maart vindt er tussen 20.00 en 22.00 uur een variété strtfstvl shownight plaats in het Zuiderstrandtheater te Den Haag. Nationale en internationale topartiesten, jongleurs, dansers,  acrobaten en virtuoze muzikanten treden op in een twee uur durende show.

Aanmelden?
Via deze link kun je je aanmelden. Geregistreerde professionals betalen géén entree voor strtfstvl showcase 2015. Kortingscode is sfs-EC2015.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!