Back Back Nieuws

Artiest in de zakelijke evenementenbranche schopt het tot ADE 2015

16 september 2015
Het muzieklabel van succesvol entrepreneur Jolanda van den Berg, genaamd Smile Creations Music Label, is officieel betrokken bij Amsterdam Dance Event 2015 (ADE). Op zaterdag 17 oktober aanstaande presenteert Smile Creations Music Label haar dance event Club Smile in Desmet Studio's in Amsterdam.

DJ Miss Smile, Female DJ's en DJ School Nederland
We kennen Jolanda van den Berg in de evenementenmarkt met name in haar rol als Female DJ Miss Smile en als één van de artiesten van het eerste vrouwelijke DJ-duo van Nederland; Female DJ's DJ Miss Smile & No Sugar. Bovendien is zij eigenaresse van DJ School Nederland, die 8 ex-cursisten heeft opgeleid uit de befaamde DJ Mag Top 100-lijst.

14 DJ’s en Producers van Smile Creations Music Label
De zaterdagavond is voor ADE het hoogtepunt van het vijfdaagse internationale evenement dat dit jaar haar twintigste verjaardag viert. Van den Berg laat dan ook weten ontzettend blij te zijn met deze programmering. Zij zal zelf draaien in de formatie Female DJ's DJ Miss Smile & No Sugar met live Percussie en Sax. Ze levert daarnaast ook maar liefst 12 DJ's van haar eigen label en alle entertainment zoals dansers, visagie, cocktail shaker en hostessen. De showcase is ingericht met eigen techniek, een VJ Led Wall met eigen visuals, verschillende DJ Booth’s, Pioneer DJ gear, lasers en geluid. Speciaal voor ADE brengt Smile Creations Music Label een album uit.

Jong talent en gevestigde orde
De DJ's zijn zowel Nederlandse als buitenlandse artiesten, jong talent van DJ School Nederland en gevestigde orde die de wereld overvliegt voor optredens. Het belooft een spektakel te worden tussen 22.00 en 04.00 uur in Desmet Studio's: 'En let wel, er hoeft niet opgewarmd te worden, we gaan direct los!' vertelt Van den Berg.

Onmogelijke blijkt mogelijk
De gepassioneerde Van den Berg heeft alles uit de kast gehaald om het relatief jonge label naar ADE te halen, wat eigenlijk een utopie leek. 'Wij hebben ongekend veel passie voor muziek en houden van hard werken. Die combinatie en het ingrediënt 'volhouden' hebben ervoor gezorgd dat we nu een dikke cirkel om 17 oktober op de kalender kunnen zetten. Het wordt geweldig, want muziek maakt blij en verbindt en met ons label zorgen we altijd voor een dikke smile op ieders gezicht!'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!