Back Back Nieuws

Arrangementen: vierde Holland zingt Hazes in Ziggo Dome

08 januari 2016
Holland zingt Hazes staat 17, 18 en 19 maart weer in de Ziggo Dome Amsterdam. Voor het vierde jaar op rij wordt de Ziggo Dome omgebouwd tot de grootste kroeg van Nederland. Herleef samen met je partners, collega's, werknemers of relaties het Hazes-gevoel.

Meezingen in de grootste Amsterdamse kroeg van Nederland
Holland zingt Hazes is een avond meezingen met de bekendste hits van André Hazes in de grootste Amsterdamse kroeg van Nederland. Beleef samen met de vele grote Nederlandse top artiesten en het 15.000 koppige publiek het onnavolgbare Hazes-gevoel LIVE! Net als voorgaande jaren presenteren Roxeanne en André Hazes Jr. samen met Jeroen van der Boom als muzikale gastheer het concert met alle Hazes-hits. Dit jaar keren wegens groot succes Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Danny de Munk en Peter Beense terug op het Hazes podium. Daarnaast zijn niemand minder dan Lange Frans en ‘The Voice Of Holland’ ontdekking Sjors van der Panne enkele van de nieuwe namen.

Arrangementen
Speciaal bij Holland zingt Hazes zijn een tweetal arrangementen samengesteld om de avond uit compleet te maken. Je kunt deze boeken vanaf 2 personen.

Foto: Ferdy Damman Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!