Back Back Nieuws

Arrangementen bij Wonder Winterpark Utrecht

22 oktober 2007
Deze winter zal het Griftpark in Utrecht in het teken staan van Wonder Winterpark. Het Griftpark is één van de meest centrale parken van de Domstad en zal plaats bieden voor een enorme overkapte ijsbaan, een immense kerstboom, lichtjes, glühwein, een open haard, een stevige en gezonde maaltijd in het Wonder Paviljoen. Dit winterevenement vindt plaats van donderdag 6 december 2007 tot en met zondag 6 januari 2008.

Het Wonder Winterpark heeft speciaal voor groepen mooie (bedrijfs) arrangementen samengesteld waarbij men op het ijs kan genieten en heerlijk dineren in wonderlijke sferen. Bedrijven kunnen een keuze maken tussen drie arrangementen, zodat er altijd een gepast feest wordt gevierd. Het ene is uitgebreider dan het ander, maar altijd wordt er geschaatst.

Alle bezoekers van het Wonder Winterpark schaatsen niet alleen voor het plezier, maar ook voor het goede doel. Van ieder toegangskaartje gaat 50 cent naar KiKa, die het bedrag onder andere ten goede stelt aan het Utrechts Wilhelmina kinderziekenhuis. Daarnaast worden tijdens het winterpark speciale acties georganiseerd zodat de opbrengst nog groter zal zijn.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!