Arnoud Snel wordt Creations Manager van Plugged Live ShowsArnoud Snel wordt Creations Manager van Plugged Live Shows
Back Back Nieuws

Arnoud Snel wordt Creations Manager van Plugged Live Shows

23 februari 2023

Plugged Live Shows heeft ambitieuze plannen voor de toekomst en brengt Arnoud Snel aan boord als Creations Manager om leiding te geven aan het creatieve team. Met zijn team zal Arnoud zich richten op het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve shows en in samenwerking met artiesten en makers de creatieve signatuur van Plugged Live Shows verder vormgeven. 

Ruim 25 jaar ervaring

Arnoud was 25 jaar eigenaar en Creative Director van de gerenommeerde evenementenbureaus Planet Event en Mannen van Rijnland. Door de jaren heen heeft hij in die hoedanigheid meerdere succesvolle samenwerkingen gekend met Plugged Live Shows en heeft hij onlangs besloten de overstap te wagen. ‘Ik voel me vereerd om als Creations Manager bij Plugged Live Shows aan de slag te mogen’, zegt Arnoud Snel. ‘Ik heb het werk van Plugged Live Shows altijd enorm bewonderd, dus om nu leiding te geven aan het creatieve team is fantastisch. Ik zie de groei en ambitie van het bedrijf als een geweldige uitdaging en kans in mijn carrière’. 

Wederzijds genoegen

‘We zijn ontzettend enthousiast om Arnoud aan ons team toe te voegen’, zegt Koen Colmbijn, oprichter en Creative Director van Plugged Live Shows. ‘Met zijn jarenlange ervaring in de evenementenbranche, zijn kennis op gebied van meaningful storytelling en zijn vermogen om snel te anticiperen op trends en ontwikkelingen op het gebied van shows, zal hij een waardevolle aanwinst zijn voor ons bedrijf en helpen onze producties naar een nog hoger niveau te tillen.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!