Arnhemse events en hotspots om de zomer te vierenArnhemse events en hotspots om de zomer te vieren
Back Back Nieuws

Arnhemse events en hotspots om de zomer te vieren

22 juli 2021

‘T Grune Hert, het online reisbureau van en voor Arnhem, presenteert haar ‘Zomer in Arnhem’ programma. Hiermee wil zij bewoners en bezoekers de Gelderse hoofdstad laten (her)ontdekken. Van relaxen op Strand Zuid tot wandelen door het Modekwartier en van de kunsttentoonstelling tot karten in de koepelgevangenis: dit is Arnhem. Op de website van ’t Grune Hert zijn de nieuwste hotspots, evenementen en uitjes verzameld en vertellen bekende Arnhemmers over hun stad.

Het afgelopen jaar heeft Arnhem niet stil gestaan, sterker nog; er zijn veel nieuwe initiatieven en ondernemingen opgestart. t’ Grune Hert wil mensen laten zien dat je niet ver hoeft te gaan om dichtbij te komen. We reizen graag veel en ver en vergeten daardoor soms dat wat zo mooi is vaak recht voor onze neus ligt. Het Arnhemse reisbureau biedt dus geen verre reizen maar wel het ultieme vakantiegevoel.

Chillen op Strand Zuid

Met de auto eindeloos in de file voor een paar uurtjes strand? Dat is zo niet nodig. Volg je ‘grune hert’ naar dit Arnhemse stadsstrand aan de Rijn, naast de historische John Frost Brug. Hier kun je gezellig relaxen en wat eten en drinken. Houd de agenda in de gaten voor een van de filmavonden of yogasessies! Strand Zuid - 't Grune Hert

Blik op oneindig

Op het dak van Hotel Haarhuis (tegenover het Centraal Station) is de eerste rooftop cocktailbar van Arnhem geopend. Vanaf de BLOU heb je een mooi uitzicht op de binnenstad en heb je de keuze uit frisse cocktails, verse oesters of ‘gewoon’ een Hollandse bitterbal. Ben je in een VIP-bui? Dan boek je een tafel op het luxe Upperdeck en geniet je tijdens de zonsondergang van een glaasje bubbels.

Gooi alle remmen los

In de Arnhemse koepelgevangenis opende deze zomer een bijzondere kartbaan, Crazy Karts Arnhem. Hier race je in een, what else, oranje overall een parcours onder de beroemde koepel. Wat er zo crazy aan is behalve de locatie? De elektrische karts hebben geen rem, alleen een gaspedaal en drifthendel, wat het racen extra uitdagend maakt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!