Armin van Buuren kondigt tweedaags A State of Trance festival aan Armin van Buuren kondigt tweedaags A State of Trance festival aan
Back Back Nieuws

Armin van Buuren kondigt tweedaags A State of Trance festival aan

25 januari 2021

Het grootste trance festival ter wereld, A State of Trance (ASOT), heeft een monumentale mijlpaal bereikt en viert het bereiken van 1000 afleveringen van de wereldwijd bekende radioshow. Het langverwachte nieuws over de iconische editie van het ASOT 1000-festival werd door Armin van Buuren live aangekondigd tijdens een uitgebreide 5-uur durende 1000ste aflevering van de show. Het trance-icoon kondigde aan dat de speciale viering uitgebreid wordt tot een feestweekend met maar liefst twee shows.


A State of Trance tweedaags festival

Het eenmalige ASOT 1000-feestweekend met twee shows begint op vrijdag 3 september met een show die een eerbetoon is aan twintig jaar A State of Trance, waarbij Armin van Buuren samen met een aantal speciale gasten zal optreden. De tweede show op zaterdag 4 september is een viering van ASOT in lijn met de vorige edities en een vooruitblik naar wat er nog komen gaat voor A State of Trance. Het thema van de show ‘Turn the World Into a Dancefloor’ weerspiegelt de allesomvattende boodschap die vanaf het allereerste begin aan de basis stond van ‘A State Of Trance’.


Deelnemen aan het evenement 

Vorig jaar was het vlaggenschip evenement van ALDA zes weken van tevoren uitverkocht. Om toegang te krijgen tot de exclusieve voorverkoop voor fans die begint op 28 januari om 13.00 uur, moeten fans zich vóór 27 januari om middernacht registreren via deze website. De reguliere kaartverkoop start op 30 januari om 13.00 uur.

Over ALDA

ALDA is een wereldwijde producer, conceptontwikkelaar en promotor van elektronische muziek en DJ concepten. Het bedrijf organiseert een scala aan evenementen waaronder Armin Only, A State of Trance, Electronic Family, AMF, We Are Connected, New Horizons en The Flying Dutch. Tijdens ADE 2018 is ALDA een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse eventorganisator Insomniac. Hun gezamenlijke doelstelling is om dance muziek toegankelijk te maken voor een nog breder internationaal publiek. 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!