Armin van Buuren en Hardwell back2back op de Dam en ADEArmin van Buuren en Hardwell back2back op de Dam en ADE
Back Back Nieuws

Armin van Buuren en Hardwell back2back op de Dam en ADE

30 augustus 2017

AMF, het grootste dance festival tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), kondigt met het verrassingsoptreden van Armin van Buuren en Hardwell op de Dam een nooit eerder vertoonde act aan. Op zaterdag 21 oktober zetten zij de Amsterdam ArenA op zijn kop tijdens een uniek back2back optreden. De twee dj’s, die beide meerdere keren tot nummer 1 dj van de wereld zijn verkozen, verschenen gistermiddag op het balkon van het Hotel Krasnapolsky Amsterdam en trakteerden fans op een spectaculaire pop-up dj-show. Het optreden was live te volgen via verschillende schermen in de stad en op de Facebook kanalen van de artiesten en diverse media. T-Mobile is presenting partner van AMF. Tickets zijn verkrijgbaar via amf-festival.com.


Het pop-up optreden trok meer dan 10.000 bezoekers en nog eens 3 miljoen fans waren getuigen via verschillende schermen in de stad en social media. Met de dj-show heeft AMF bovendien een wereldprimeur: Armin van Buuren en Hardwell hebben nog nooit eerder officieel samen opgetreden.

Vijfde editie: We Own The Night

AMF viert dit jaar haar vijfde editie met als thema 'We Own The Night' en introduceert in dat kader een nieuw showelement genaamd 'Two Is One'. Voor één avond komen twee dj’s van wereldformaat in één unieke act samen. Armin van Buuren en Hardwell bijten dit jaar het spits af.

Line up

Eerder maakte de organisatie bekend dat naast het Two Is One optreden van Armin van Buuren en Hardwell ook David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Don Diablo, Lucas & Steve, Vini Vici en Yellow Claw het podium betreden van Amsterdam ArenA op 21 oktober.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!