Back Back Nieuws

Armin van Buuren eerste DJ ter wereld met soloshow in China

29 juli 2016
Armin van Buuren heeft een spectaculaire primeur te pakken met een eerste soloshow van een DJ op Mainland China (Shanghai) ooit. Deze bijzondere performance is onderdeel van zijn wereldtournee Armin Only Embrace. Daarnaast voegt hij zes nieuwe data toe aan zijn tour met een grote focus op nieuwe opkomende markten op gebied van electronic dance music. Armin Only Embrace, die gebaseerd is op het album Embrace van Armin, breidt uit met shows in Azië, Australië en Zuid-Amerika.

Sterk groeiende vraag
De wereldtournee krijgt steeds meer vorm door de toevoeging van een hele reeks nieuwe data. Met maar liefst vier nieuwe shows in Azië (De Filipijnen, China en Taiwan) speelt Armin in op de sterk groeiende vraag uit deze landen.
 
'Ik geniet ontzettend van de Armin Only Embrace tour. Het is de grootste tour die ik ooit gedaan heb en tot op heden is het een ongekend succes. Ik ben echt ontzettend trots. Ik heb dan ook erg veel zin in de nieuwe shows, waaronder een paar geweldige optredens in Azië. Dat ik als eerste DJ ooit ook nog een soloshow mag doen in China is natuurlijk een enorme eer,' aldus Van Buuren.

Naast Azië is de tour uitgebreid met Australië, Israël en Brazilië. Binnenkort worden er meer data en locaties bekend gemaakt.

De spectaculaire show van de DJ kenmerkt zich door de samenstelling van verschillende muziekstijlen, onder meer Kensington, Mr. Probz, Eric Vloeimans en Cimo Fränkel toeren mee. Van Buuren begon zijn wereldtournee met een aftrap op 6 en 7 mei 2016 in een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam.
 
Over Armin Only Embrace
Armin Only Embrace is een 5-uur durende avond-beleving waar werelden met elkaar worden verbonden door liveoptredens, dansacts, visuals, special effects en bovenal door Armin van Buuren. Hiermee laat de DJ samen met zijn team de wereld kennis maken met een 'next-level' beleving; uniek in de dansscène. Tickets voor de wereldtournee zijn verkrijgbaar via arminonly.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!