Armin van Buuren brengt meest intieme show: This is Me Armin van Buuren brengt meest intieme show: This is Me
Back Back Nieuws

Armin van Buuren brengt meest intieme show: This is Me

13 november 2019

Op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 22 mei 2020 staat de wereldberoemde dj in de Ziggo Dome in Amsterdam. In ‘This Is Me’ worden alle facetten van de dj en producer Armin van Buuren bij elkaar gebracht. Hij neemt zijn fans mee op een zeer persoonlijk, maar vooral intiem avontuur, langs diepte-en hoogtepunten, van spectaculaire optredens met live muzikanten, naar uitverkochte stadion shows tot zijn internationale festival sets. De wereldwijde kaartverkoop van het door ALDA geproduceerde ‘This Is Me’ start op 23 november om 12 uur via de officiële website.

Uitsluitend in Amsterdam

Voor fans wereldwijd zijn de shows in Amsterdam het enige moment waarop ze ‘This Is Me’ kunnen zien, er zal geen tour opvolgen. Tijdens de show neemt Armin van Buuren zijn fans mee naar alle belangrijke momenten uit zijn carrière. Zo komen zijn eerste optredens in 1996 aan bod, maar ook de intense creatieve sessies voor zijn laatste studioalbum ‘Balance’. Er wordt bijna twintig jaar ‘A State of Trance’ herbeleefd en de fans krijgen een muzikale tour langs de diverse ‘Armin Only’ shows. Het is de eerste keer dat de dj deze momenten combineert in één unieke show, die uitsluitend in Amsterdam te zien zal zijn. Twee jaar geleden verkocht Armin van Buuren maar liefst twee keer de Johan Cruijff ArenA uit met zijn veelgeprezen soloshow ‘The Best of Armin Only’, ter ere van zijn 20-jarig jubileum.

The whole story

At this point, it’s time to tell you my whole story. All of it: all of those different things that made me learn and grow as a person
'Ik leer nog iedere dag, zelfs na meer dan twintig jaar. Om al die ervaringen, herinneringen en inzichten te verwerken in een spectaculaire one-off show in de Ziggo Dome in Amsterdam, is ongekend. Ik wil tijdens deze show alle momenten in mijn carrière samen met mijn fans herbeleven, van de eerste track tot mijn laatste album en van de talloze awardshows tot de meest bijzondere optredens. Maar vooral ook de reis er naartoe. Het komt allemaal samen in ‘This Is Me’ en ik kan niet wachten”, aldus Armin van Buuren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!