Back Back Nieuws

Armani hotel Dubai ingericht door Nederlander

04 januari 2010
Een Nederlander is verantwoordelijk voor de inrichting van het spraakmakende Armani Hotel in het indrukwekkende Burj Dubai, het hoogste bewoonde gebouw ter wereld dat vandaag geopend is. Titus van der Werf noemt in een exclusief interview met MissetHoreca.nl het hospitalityproject een uniek product voor een zeer selectief niveau gasten.

 

800 meter, 12.000 mensen

Vandaag opende de emir van Dubai de Burj Dubai, met meer dan 800 meter het hoogste bewoonde gebouw ter wereld. In de Dubai-Toren kunnen 12.000 mensen wonen. In het enorm hoge gebouw bevinden zich diverse chique restaurants en het Armani Hotel. Titus van der Werf is als mede-aandeelhouder van The Parker Company Middle East verantwoordelijk voor de inrichting van hotel.


E-interview met Van der Werf

"Het is uniek omdat het interieurontwerp rechtstreek van Giorgio Armani komt en aangepast moest worden aan de eisen van residentiele normen naar typische hoteleisen voor wat betreft de materiaalkeuze, duurzaamheid en onderhoud," aldus Van der Werf in een e-interview.

Wat kunnen we allemaal verwachten van het Armani Hotel in Burj Dubai?
"Een uniek product dat een zeer selectief niveau gasten zal aantrekken en zich bevindt in een buitengewoon indrukwekkende omgeving."

Hoe moeilijk is het om in deze tijd van recessie in Dubai een dergelijk project te leiden?
"Niet moeilijker dan voorheen. The Parker Company heeft er meer dan drie jaar aan gewerkt en de cruciale beslissingen zijn zowel met de opdrachtgever als met Giorgio Armani in een vroeg stadium genomen en over de verdere periode uitgewerkt en gerealiseerd."

Wat kunnen we nog meer van uw organisatie verwachten op hospitality-gebied de komende tijd?
"De Burj Dubai is een onderdeel van vele andere projecten die wij verzorgen. Op dit moment werken wij ook aan grote projecten in Abu Dhabi, Qatar, Seychelles eilanden, Marokko en het volgende Armani hotel in Milaan. Alhoewel er een vertraging optreedt in het ontwikkelingstempo van nieuwe projecten zijn wij optimistisch voor de toekomst voor wat betreft de behoefte aan zeer gespecialiseerde diensten die wij verlenen aan ontwikkelaars, eigenaren en hotelmaatschappijen."

 

Bron: Misset Horeca

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!