Back Back Nieuws

Arjen Lemstra voorzitter CLC-VECTA

15 januari 2016
CLC-VECTA Centrum voor Live Communication heeft Arjen Lemstra, medeoprichter en eigenaar van BrancheContact, aangesteld als voorzitter van de vereniging. De officiële benoeming vond plaats tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering, voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst, op 14 januari.

Ambitie
‘Arjen Lemstra is een bekend gezicht in de branche en het bestuur van de vereniging, zeer betrokken en gedreven én een goede netwerker met de ambitie mensen bij elkaar te brengen. Dit laatste sluit goed aan op de ingezette koers en focus van de vereniging. We zijn dan ook erg blij dat Arjen zijn brede ervaring en expertise wil inzetten als voorzitter van de vereniging’, vertelt Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Achtergrond
Arjen Lemstra is al ruim 20 jaar actief in de Live Communicatie branche. In 2009 richtte hij, samen met zijn compagnon Joris Bots, BrancheContact op. Met BrancheContact organiseren Arjen en Joris onder meer EvenementContact en diverse netwerkbijeenkomsten onder de naam Samen Kansen Creëren. Daarnaast is Arjen 18 jaar lang eigenaar geweest van evenementenbureau Levensgenieters, waar hij verantwoordelijk was voor de organisatie van incentives en bedrijfs- en publieksevenementen.

Huidige bestuur
Het dagelijks bestuur van de vereniging wordt aldus gevormd door Arjen Lemstra van BrancheContact, voorzitter, Maarten van der Vaart van Tausch 3D brand sensations, penningmeester, en Jos van den Broek van Fijnevent, secretaris. Tezamen met Jean-Pierre Brouwers van JMT International, Platformwoordvoerder Beurzen, en Michiel Lindenbergh van Beurs van Berlage, Platformwoordvoerder Congressen & Vergaderingen, vormen zij momenteel het algemeen bestuur van de vereniging.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!