Back Back Nieuws

Arjan van Well Director Operations bij NBTC

20 juli 2007
Arjan van Well (40) wordt vanaf 1 oktober 2007 benoemd als Director Operations bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) .

Momenteel is Van Well Director Asia en verantwoordelijk voor de vestigingen Japan en China en vertegenwoordigingen in India, Taiwan en Zuid-Korea. Van Well volgt Michiel van Diggele op, die tevens waarnemend Algemeen Directeur is van het NBTC.


Van Diggele: “Met deze benoeming maakt het NBTC een duidelijke keuze voor een ‘verbindende factor’ tussen de vestigingen en het hoofdkantoor van het NBTC. Van Well brengt door zijn huidige functie als Director Asia expertise van destinatiemarketing in de groeimarkt Azië met zich mee en de ervaring van het managen van meerdere vestigingen op afstand. Bovendien kiest het NBTC met deze benoeming voor uitbreiding van jong elan in het Management Team.”

Van Well is sinds 2002 werkzaam bij het NBTC in zijn huidige functie, hij kwam van de Nederlandse ambassade in Tokyo. Van Well komt met zijn gezin in het najaar naar Nederland.

Harue Nakagawa (43) zal Van Well in Tokyo opvolgen als Director Japan, Taiwan en Zuid-Korea. Nakagawa werkt sinds 1990 voor het NBTC,momenteel nogals PR & Marketingmanager. De NBTC vestiging in China en de vertegenwoordiging in India zullen rechtstreeks aan het hoofdkantoor in Leidschendam gaan rapporteren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!