Back Back Nieuws

Arjan van Dijk organiseert opening FIFPro House

15 mei 2013
Het nieuwe kantoor van de internationale spelersvakbond in Hoofddorp is maandag geopend door Didier Drogba; opengetrapt eigenlijk. De Ivoriaanse spits van Galatasaray schoot een bal door een papieren raam in het FIFPro House. De opening werd georganiseerd door de Arjan van Dijk Groep.

Voetbal cover
Ongeveer 300 genodigden waren getuige. Onder hen veel officials maar ook voetballers van onder meer Ajax en Feyenoord. De middag begon met een samenkomst in een grote dome, volledig overdekt met een op maat gemaakte voetbal cover en een mooie grasmat op de vloer. Met een 360 graden videoprojectie op de volledige binnenzijde van de dome werden de gasten meegenomen op een razendsnelle reis door de afgelopen maanden waarin het nieuwe pand is gebouwd. Met een sterk visueel slot waarin de voetbal cover verdween en iedereen door een transparante ‘bayview’ zicht had op het nieuwe FIFPro House.

Vervolgens lag de rode loper uit voor alle gasten om onder begeleiding van hostessen het nieuwe pand te betreden. Na het treffende schot van Didier Drogba was de opening een feit, dat kracht werd bijgezet door een slagwerkact en ´hangende´ champagne lady.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!