Back Back Nieuws

Arjan van Dijk Groep verzorgt feestavond in nieuwbouw HagaZiekenhuis

24 maart 2015
Het HagaZiekenhuis bouwt aan de beste zorg van Den Haag. Zo vernieuwt het ziekenhuis de organisatie en gebouwen en werkt het continu aan zorg met de menselijke maat. Maandag 9 maart leverde VolkerWesselsHaga de laatste verdieping van de nieuwbouw op. De Arjan van Dijk Groep verzorgde voor de medewerkers van het ziekenhuis een feestelijke opening op 6 maart.

Feest in de nieuwbouw
Sinds 2010 wordt er in en rondom het HagaZiekenhuis volop gebouwd, iets wat samengaat met veel stof, trillingen, geluidoverlast en verhuizingen. Om de medewerkers te bedanken voor hun flexibiliteit en inzet van de afgelopen jaren werd speciaal voor hen een feestavond georganiseerd. De Arjan van Dijk Groep verzorgde, in de nog niet opgeleverde nieuwbouw, een feest waarbij de diverse ruimtes op verrassende wijze werden ingezet. In de parkeergarage werd een Underground Club gerealiseerd, waarbij op het asfalt van de parkeervakken volop werd gedanst. De Lichtstraat, een overdekte verbinding tussen de nieuwbouw en het oude ziekenhuis, werd omgetoverd tot een food market waar medewerkers konden genieten van culinaire specialiteiten uit diverse windstreken.

Lente smaken
Als ‘bedenkers van beleving’ wist de Arjan van Dijk Groep ook te verrassen in het Atrium, die voor deze gelegenheid tot Spring Lounge was omgedoopt. Hier kon men genieten van een lentebuffet en een echte knollentuin, waarbij de groenten vers van het land leken te komen. Met veel vrouwen als gast was het bloemenijs, met smaken zoals viool, roos en hibiscus favoriet. Uiteraard mochten optredens van Haagse bodem niet ontbreken en werd er luidkeels meegezongen in de Pianobar tijdens het optreden van ‘De Règâhs’. Ook  oud-medisch specialist van het ziekenhuis, Han van der Rhee, trad als pianist op in het jazz kwartet van Bob Rigter.

De Arjan van Dijk Groep kijkt terug op een geslaagd evenement en zoals de medewerkers van het HagaZiekenhuis zeggen: ‘op het beste feest ooit!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!